Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Resa LĂ€tt i Bosnien, Kroatien & Venedig" by Ylva Johansson # eBook PDF Kindle ePub Free

Resa LĂ€tt i Bosnien, Kroatien & Venedig

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Resa LĂ€tt i Bosnien, Kroatien & Venedig
  • Author : Ylva Johansson
  • Release Date : January 03, 2018
  • Genre: Travel & Adventure,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 20616 KB

Description

Vill du hitta hemliga paradis? HĂ€r fĂ„r du tips om att packa lĂ€tt, flexibelt och anvĂ€ndbart sĂ„ att du alltid kan tacka ja till Ă€ventyr, kan njuta av vackra vyer och historiska platser, sola, bada och Ă€ta god mat istĂ€llet för att hantera dina prylar. Du fĂ„r ocksĂ„ tips om hur du kan bli Ă€nnu bĂ€ttre pĂ„ att behĂ„lla en positiv attityd genom strapatser och utmaningar. 



Den hÀr andra boken i serien om att resa lÀtt beskriver vÄr oplanerade resa genom Bosnien och Kroatien i en Ängande vÀrmebölja. Vi föll, trots sprÄkförbistring, som furor för Bosnien. VÀnligt, billigt, historiskt och naturskönt. Och vi klarade oss helskinnade ur en lite vÀl Àventyrlig biltur i bergen utanför Konjic.

I heta Kroatien med dess oemotstÄndliga vatten hann vi besöka turistiska stÀder, historiska platser, mysiga stÀder med pampiga ringmurar, bergiga öar med hÀnförande utsikt och fridfulla lugna öar. NÄgra av vÄra favoriter var Brac, Ugljan och Pula. Under en av vÄra spÀnnande utflykter hoppade vi frÄn klippor rakt in i solnedgÄngen men fick ocksÄ simma med maneter som plaskade oss i pannan.

Vi fick en fantastisk avslutning pĂ„ resan i mytomspunna Venedig. En stad att Ă€lska bara du vĂ€ljer rĂ€tt skor och rĂ€tt instĂ€llning. Vi gick 40000 steg genom de mysiga grĂ€nderna, Ă„kte otaliga bĂ„tresor genom de vackra kanalerna och njöt av kvĂ€llsvĂ€rmen pĂ„ kajkanterna. Även om vi inte ville lĂ€mna vĂ€rmen var bĂ„tturen till flyget en upplevelse i sig. Det Ă€r lĂ€tt att minnas den goda glassen, den goda maten och det goda vinet frĂ„n Bosnien, Kroatien och Venedig, med Venedig som knapp segrare.

De bÀsta upplevelserna finns utanför din komfortzon. NÀr du vÄgar dig ut i mellanrummen.


Free Books Download "Resa LĂ€tt i Bosnien, Kroatien & Venedig" PDF ePub Kindle